ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Αφετηρία του ομίλου ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ υπήρξε η οικογενειακή στην αρχική της μορφή επιχείρηση υπό την επωνυμία ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Κ ΣΙΑ, το 1970. Αντικείμενο της παραγωγικής δραστηριότητας της ως άνω επιχείρησης υπήρξε εξ αρχής η κατασκευή σωλήνων γεωτρήσεως, και θερμοσιφώνων, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης συνολικής εκτάσεως 30.000 τ.μ.

Το 1997 υπό την εποπτεία του αυτοδημιούργητου κου Ιωάννου ιδρύεται η ΛΑΤΟ, η οποία επιδίδεται στο έργο της παραγωγής ηλιακών συστημάτων, θερμοσιφώνων και μπόιλερ και η οποία ως μέλος της οικογένειας Χρήστος Ιωάννου επιτυγχάνει την εδραίωση της στον ελληνικό χώρο.

Η ηγετική θέση που κατέκτησε η επιχείρηση με όπλα το μεράκι και την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση δεν άργησε να οδηγήσει στην διάθεση των προϊόντων της και στον υπόλοιπο ευρωπαϊκό χώρο.Η συμφωνία για αποκλειστική διάθεση των προϊόντων μας από Ρωσική εταιρία καταξιωμένη στο διεθνή χώρο και με την εταιρία EUME TRADE για διάθεση των προϊόντων μας στο Λίβανο αβίαστα επιβεβαιώνουν την ακατάπαυστη προσπάθειά μας να μην απογοητεύσουμε όσους μας εμπιστεύονται.

Από τις αρχές του 2008 επεκτείναμε τη δραστηριότητα μας και πλέον συμμετέχουμε ενεργά και στην παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων.

Επειδή στο χώρο της παραγωγής η αξιοπιστία στηρίζεται πάντοτε σε γεγονότα, ποτέ μας δεν νιώσαμε την ανάγκη να διαφημιστούμε. Γεγονός είναι η ποιότητα των κατασκευών μας. Διαφήμισή μας αποτελεί η εμπιστοσύνη σας.

ΛΑΤΟ ΑΒΕΕ

  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ & ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ - ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΟΡΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΡΟΛΛΑ
  • ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΘ:33550, ΤΚ:56310
  • info@lato.com.gr
  • Από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:00 - 15:30
  • 2310 710151-152 - 2310 710019
  • 2310 710150
  • Iσολογισμοί

Ελληνικά Προϊόντα