ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ LATO DOOR

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ: Τα Συνθετικά κουφώματα της LATO κατασκευάζονται με Γερμανικά προφίλ PVC-U που σύμφωνα με τις οδηγίες του DIN EN 4108 πληρούν υψηλές απαιτήσεις θερμικής μόνωσης και αποκλείουν την συγκέντρωση υδρατμών στην εσωτερική πλευρά του σπιτιού. Ο συντελεστής θερμομόνωσης των προφίλ είναι K= 1,4 W/(m2K)

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ: Σύμφωνα με τις οδηγίες του DIN EN 4109 ο συντελεστής ηχομόνωσης βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και σε συνάρτηση με ειδικούς υαλοπίνακες ανάλογης ηχομόνωσης επιτυγχάνεται η μείωση των εξωτερικών θορύβων κατά 70%. Έτσι εξασφαλίζεται η προστασία εναντίον του θορύβου που ολοένα γίνεται και ποιο απαραίτητη.Ο συντελεστής ηχομόνωσης με υαλοπίνακα διατομής 4-15-4 είναι 38dB.

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ: Τα συνθετικά κουφώματα δεν απαιτούν βάψιμο και γενικά συντήρηση. Καθαρίζονται εύκολα, δεν σαπίζουν, δεν στρεβλώνουν, δεν σκουριάζουν ακόμη και σε παραθαλάσσια κλίματα. Τα συνθετικά κουφώματα αντέχουν για πάντα χάρη στην ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και χάρη στην σύγχρονη τεχνολογία. Για αυτόν τον λόγο χαρακτηρίζουμε τα συνθετικά κουφώματα σαν επένδυση για το σπίτι.

ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: Από τις κυριότερες ιδιότητες των κουφωμάτων LATO είναι η υψηλή αντίσταση τους στην βροχή και στους δυνατούς ανέμους καθώς και η στεγανότητα των αρμών. Οι μετρήσεις που έγιναν σε γερμανικό ινστιτούτο κατά DIN EN 1026/DIN EN 1027 που αφορούν την υδατοδιαπερατότητα κατέταξαν τα κουφώματα μας στην κατηγορία Klasse 3/Klasse 7a δηλαδή αντοχή στην υδατοδιαπερατότητα σε ανέμους με ταχύτητα έως 110km/h. (Pruf-Zertifikat τις 13-13-02)

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Στα συνθετικά κουφώματα LATO τοποθετούνται περιμετρικοί μηχανισμοί με πολλαπλά κλειδώματα καθώς και 4 κλειδώματα ασφαλείας με ατσάλινες μανιταροκεφαλές.Επίσης τοποθετείτε ασφάλεια περιστροφής που δεν επιτρέπει την περιστροφή του χερουλιού εάν το παράθυρο δεν είναι κλειστό. Αυτά τα στοιχεία κατατάσσουν τα Συνθετικά κουφώματα LATO στην κατηγορία WK1 η οποία είναι ιδανική λύση για αυξημένη ασφάλεια.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ & ΧΡΩΜΑΤΩΝ: Με την μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που υπάρχει σήμερα στα προφίλ έχουμε την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα που μπορεί να αφορούν χρώματα, σχέδια , ειδικές κατασκευές υψηλής αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ: Τα προφίλ των συνθετικών κουφωμάτων έχουν την ιδιότητα να σβήνονται μόνα τους όταν δεν υπάρχει αναφλεκτική πηγή. Έτσι δεν συμμετέχει ενεργά σε φωτιά διότι έχει την ιδιότητα να αναθερμαίνεται δύσκολα σύμφωνα με το DIN EN 4102Β1.

ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Δεν απαιτείται η κατανάλωση ξυλείας που έχει άμεση επίπτωση στον δασικό πλούτο της χώρας και είναι φιλικά προς το περιβάλλον γιατί έχουν την ικανότητα να ανακυκλωθούν εξ΄ ολοκλήρου.

ΛΑΤΟ ΑΒΕΕ

  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ & ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ - ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΟΡΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΡΟΛΛΑ
  • ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΘ:33550, ΤΚ:56310
  • info@lato.com.gr
  • Από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:00 - 15:30
  • 2310 710151-152 - 2310 710019
  • 2310 710150
  • Iσολογισμοί

Ελληνικά Προϊόντα