ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η ΛΑΤΟ ΑΒΕΕ είναι μια από τις πιο σύγχρονες εταιρίες παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων στην Ελλάδα. Με κορυφαίες συνεργασίες στην προμήθεια πρώτων υλών, με την χρησιμοποίηση των πλέον σύγχρονων αυτόματων συστημάτων παραγωγής ρομποτικής τεχνολογίας και με το εξειδικευμένο προσωπικό εξασφαλίζει στον καταναλωτή ένα άριστο αποτέλεσμα. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για να κατασκευάσουμε τα κουφώματά μας, είναι ειδικά μελετημένες ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις τοπικές κλιματολογικές ιδιαιτερότητες λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις υψηλές θερμοκρασίες και την μεγάλη ακτινοβολία του ηλίου.

Τα συνθετικά κουφώματα όχι μόνο συμβάλλουν στις περικοπές των ενεργειακών δαπανών σας, αφού η σημαντική προστασία από την θερμότητα και το ψύχος σημαίνει ταυτόχρονα και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας θέρμανσης και ψύξης, αλλά μειώνουν και την ρύπανση του περιβάλλοντος. Ακόμα και οι πιο δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες όπως οι ακραίες θερμοκρασίες ή ο θαλασσινός αέρας δεν μπορούν να επηρεάσουν την λειτουργία των συνθετικών κουφωμάτων. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα. Η ανθεκτικότητα, η σταθερότητα του σχήματος και η λεία επιφάνεια φροντίζουν ώστε να χαίρεστε τα συνθετικά σας κουφώματα για πολύ καιρό.Δεν χρειάζονται συντήρηση και είναι εύκολα στον καθαρισμό τους.

Σε όλες τις διεργασίες της εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα προδιαγραφών του ISO 9001:2008 καθώς επίσης έχει εναρμονιστεί με τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις του προτύπου και κατέχει την σήμανση CE.

ΛΑΤΟ ΑΒΕΕ

  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ & ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ - ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΟΡΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΡΟΛΛΑ
  • ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΘ:33550, ΤΚ:56310
  • info@lato.com.gr
  • Από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:00 - 15:30
  • 2310 710151-152 - 2310 710019
  • 2310 710150
  • Iσολογισμοί

Ελληνικά Προϊόντα